Vés al contingut

Dels 26.099 estudiants que enguany han cursat segon de batxillerat i s’han presentat a les PAU, un total de 25.478 (97,62%) podran accedir el curs que ve a la universitat. La nota mitjana de PAU (fase general) d’aquests estudiants és de 6,660, mentre que la de l’expedient de batxillerat ha estat de 7,32, i la d'accés a la universitat, que es calcula en base al 60% corresponent a l’expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU, de 7,057.

En aquesta convocatòria, la nota més alta és de 9,80 i l'ha obtinguda la Patrícia Torres, alumna de l'Institut Pons d'Icart, de la ciutat de Tarragona.

Per demarcacions, la millor nota de la selectivitat a Barcelona ha estat compartida per cinc estudiants que han obtingut una valoració de 9,70: Pol Gómez, de Sabadell (col·legi Sagrada Família), Margarita Pich-Aguilera, de Sant Cugat (col·legi La Vall), Pau Ariño, de Sant Feliu de Llobregat (Institut Sant Just Desvern) i, a la ciutat de Barcelona, Kim López, (col·legi Jesuïtes de Casp) i Laura Cercós (Institut Emperador Carles).

A Girona, el protagonisme és per a David Ramírez, dels Maristes de Girona, que ha aconseguit un 9,70. Un alumne de la mateixa escola ja va obtenir la màxima puntuació en aquesta prova al juny de 2015.

A Lleida, Ferran Capell, alumne de Jesuïtes Lleida - Col·legi Claver, ha aconseguit la millor nota de les PAU a la província amb un 9,50, empatat amb Núria Alegret (Institut de Tremp).

Enguany hi ha 420 alumnes, 248 noies i 172 nois, que rebran la distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 18 de juliol a Barcelona.

Un any més, els resultats a les PAU de l’alumnat de l’Escola Cristiana de Catalunya són molt satisfactoris. No tan sols pels que encapçalen les taules de puntuació, sinó també pel conjunt de resultats de tot l’alumnat, que és el que veritablement evidencia el bon fer de les escoles. La nostra enhorabona als estudiants i al professorat.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.