Vés al contingut

Que una obra religiosa sigui seleccionada a l'edició d'enguany dels premis FAD (Foment de les Arts Decoratives), tot i que no sigui finalista, d'entre 111 de les presentades en la categoria d'interiorisme, és un reconeixement civil destacat a la tasca i la reflexió professional que s'ha dut a terme conjuntament entre pastoralistes i arquitectes.

La intervenció a l'interior de l'Església de Santa Madrona, que ha estat àmpliament seguida des d'aquest blog (veure enllaços relacionats), parla d'una Església "en sortida", tal com li agrada dir al Papa Francesc, que va a la recerca dels seus contemporanis escatint els llenguatges i les metodologies que demana la Nova Evangelització.

Certament la intervenció ha assolit només la seva primera fase i hi ha aspectes susceptibles de millora, però la bona acollida dels usuaris i les dinàmiques evangelitzadores que han tingut lloc en aquesta església, com ara la Trobada de Laicat s.XXI entre d'altres, auguren un bon futur per aquest equipament religiós.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.