Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Banc Sabadell) El nou acord entre Banc Sabadell i Viatges el Corte Inglés posa a disposició dels clients del banc condicions i serveis preferents en els viatges a destins religiosos i peregrinacions a través de Viatges el Corte Inglés, un dels operadors més importants del país. La firma de l'acord s'ha fet aquest dimecres a l'ambaixada espanyola i amb la presència de la Santa Seu. 

José Luis Montesino-Espartero, director de Negocis Institucionals a Banc Sabadell, ha destacat en la seva intervenció “el compromís del banc amb aquest segment a través dels fets posant de manifest diversos projectes pioners a Espanya com la digitalització de l'Església a través dels almoiners digitals, el llançament al costat de la Universidad Francisco de Vitoria del primer curs financer especialitzat per a entitats religioses i del Tercer Sector i ara aquest darrer acord amb viatges el Corte Inglés”. Tot això promogut des de la direcció d'institucions religioses i del tercer sector.

Santiago Portas, director del Segment d'IIRR i Tercer Sector a Banc Sabadell i promotor del projecte, ha manifestat a l'acte: “aquest acord que hem formalitzat amb Viatges el Corte Ingles per facilitar la reactivació dels viatges amb destinacions religioses va dirigit als nostres clients , en particular a, diòcesis, ordres i congregacions, les seves obres i comunitats”. “Desitgem també que aquesta reactivació sigui un impuls econòmic per al turisme extern i intern ajudant amb això a recuperar la normalitat i el trànsit anterior a la pandèmia en un sector estratègic per al nostre país”, ha dit.

Juan José Legarreta, Director General viatges corporatius i MICE de Viatges El Corte Inglés, ha assegurat que: “suposa per a nosaltres un gran honor col·laborar amb la realització d'aquest acte, aportar la nostra experiència al món dels viatges, difonent i donant a conèixer a els nostres viatgers i pelegrins l´important Patrimoni Cultural i Religiós a través de les nostres rutes. Com a experts en l'organització i la creació de viatges adaptats a cada segment, oferim un acompanyament personalitzat per respondre a les necessitats de qualsevol realitat eclesial dels Col·legis, Congregacions i Parròquies, així com en els seus esdeveniments més rellevants, des d'una Jornada Mundial de la Joventut a una canonització”.

Banc Sabadell és el quart grup financer espanyol i una de les entitats financeres amb més presència en aquests col·lectius, a més compta amb una extensa oferta de productes i serveis que queda complementada amb altres no financers i de valor afegit per als seus clients, oferta construïda a partir del tracte proper i d'escoltar les seves necessitats, d'atendre'ls de manera artesanal amb la intenció de continuar enfortint les relacions a llarg termini amb un col·lectiu que valora de gran manera aquestes iniciatives.

Viatges El Corte Inglés compta amb una divisió en aquesta àrea amb un equip d'experts que treballen cada dia per dissenyar rutes especialitzades on combinen la cultura, la història i l'extensa riquesa monumental dels llocs de culte. Va ser agència oficial a les Jornades Mundial de la Joventut l'any 2011 a Madrid i ha estat present a l'organització de nombroses peregrinacions diocesanes, trobades mundials de les Famílies i canonitzacions per apropar la cultura i el patrimoni religiós als nostres pelegrins. A més, ha organitzat grans trobades en col·laboració amb la Conferència Episcopal d'Espanya i les diferents diòcesis espanyoles, i ha participat activament en la difusió d'Anys Jubilars que potencien la riquesa històrica i el Patrimoni Cultural i Religiós. Destaca a més la seva tasca acompanyant els diferents voluntaris de les diferents Hospitalitats de Lourdes d'Espanya.