Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(AUDIR) AUDIR Jove presenta la 2a edició del concurs “Per al diàleg i la diversitat, crea i reflexiona”. El concurs té per objectiu fomentar la participació de joves entre 6 i 14 anys en la creació de continguts narratius i audiovisuals que permetin reflexionar sobre situacions relacionades amb el diàleg i la diversitat.

S’hi poden presentar joves a títol individual o en grup d’un màxim de tres persones. Per a cada proposta ha d’haver-hi una persona responsable major d’edat (pare, mare, tutor legal, monitor/a, professor/a….) que supervisi el projecte presentat i que sigui la persona de contacte amb l’associació.

Les bases del concurs expliquen que es poden presentar continguts en format audiovisual, escrit o mitjançant il·lustració i s’han de fer arribar al formulari abans del 22 de maig.

Els guanyadors rebran una càmera instantània i un lot de recursos sobre diversitat i diàleg interreligiós. També es publicarà un reportatge o entrevista a la revista Dialogal, on les persones guanyadores podran explicar el seu projecte.