×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Pili Lance –SalesiansUn nou equipament gestionat per Salesians Sant Jordi-PES Lleida atendrà 40 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i les seves famílies. Amb el lema “Vosaltres joves sou els primers responsables del vostre futur”, infants i educadors del Mercadet obrien les portes del centre obert per a la seva inauguració.  

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va inaugurar-lo dimecres, acompanyat de Joan Valls, responsable de Salesians Sant Jordi-PES Lleida, el provincial dels Germans Paüls Enric Alagarde i altres regidors i regidores de la ciutat.
 
També els van acompanyar els responsables del departament de benestar social i DGAIA de Lleida, la presidenta de l’associació de veïns de la Bordeta i els i les professionals de Serveis Socials i joventut de Bordeta, Cappont i Magraners, part de la comunitat salesiana de Lleida, els membres de l’equip directiu de la PES Lleida, joves de l'entitat i els voluntaris del Mercadet.
 
Però sens dubte els més importants de la festa van ser els infants i les seves famílies, que van fer passar una tarda plena de jocs i alegria als assistents. Al Mercadet s’hi troben com a casa ja que és un espai que els permet jugar, fer deures, berenar i fer sortides acompanyats dels educadors i els voluntaris.
 
Els més grans de la festa van recordar que el Mercadet s’ha fet realitat gràcies al treball en xarxa i amb la voluntat i il·lusió de tots per iniciar un projecte social i de justícia, on ha estat necessària la voluntat política per crear un projecte per a infants allà on no hi era, la il·lusió de la nostra entitat per posar-lo en marxa i la voluntat dels Paüls per cedir-nos els espais.
 
També ha estat important la coordinació entre els diferents professionals de Serveis socials, escoles i centre Obert. Gràcies a tots, els infants del Mercadet avui són una realitat viva que dóna continuïtat al projecte de Don Bosco.