Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(FEDAC) "L'any 2006, amb motiu dels 150 anys de la Fundació de les Congregació de les Germanes Dominiques, uns joves com vosaltres van començar a pujar junts a peu a Montserrat per primera vegada. Doncs bé, avui celebrem ja 10 edicions de la pujada a Montserrat, aquells joves han esdevingut homes i dones que porten els seus fills a les escoles FEDAC, i ara els nous joves sou vosaltres".

Amb aquestes paraules de benvinguda Montserrat acollia l'alumnat de 3r d'ESO de les escoles FEDAC de Catalunya a la desena pujada a peu a Montserrat que va tenir lloc el passat dijous 15 d'octubre. El punt de trobada va ser a l’escola de FEDAC Monistrol, on es van reunir 625 alumnes i 50 professors. Al llarg del camí, els joves van tenir l’oportunitat de compartir i conèixer altres nois i noies de les escoles FEDAC de Catalunya, que com ells, estan oberts a cercar, veure, triar i decidir el que la vida els ofereix.

“Aquest curs hem emprès un vol apassionant que ens ha portat a pujar a peu la Muntanya Santa fins a aquest santuari on Maria ens acull any rere any, i ja en van deu edicions!", afirmaven a les paraules de benvinguda.

"Com veieu, l'anhel del Pare Coll es va propagant de generació en generació a les nostres escoles, barris, pobles i ciutats, gràcies a joves com vosaltres, compromesos amb els valors de l’Evangeli. La pujada a Montserrat us ajuda a formar-vos cristianament i a donar testimoni".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.