Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(FEDAC) "L'any 2006, amb motiu dels 150 anys de la Fundació de les Congregació de les Germanes Dominiques, uns joves com vosaltres van començar a pujar junts a peu a Montserrat per primera vegada. Doncs bé, avui celebrem ja 10 edicions de la pujada a Montserrat, aquells joves han esdevingut homes i dones que porten els seus fills a les escoles FEDAC, i ara els nous joves sou vosaltres".

Amb aquestes paraules de benvinguda Montserrat acollia l'alumnat de 3r d'ESO de les escoles FEDAC de Catalunya a la desena pujada a peu a Montserrat que va tenir lloc el passat dijous 15 d'octubre. El punt de trobada va ser a l’escola de FEDAC Monistrol, on es van reunir 625 alumnes i 50 professors. Al llarg del camí, els joves van tenir l’oportunitat de compartir i conèixer altres nois i noies de les escoles FEDAC de Catalunya, que com ells, estan oberts a cercar, veure, triar i decidir el que la vida els ofereix.

“Aquest curs hem emprès un vol apassionant que ens ha portat a pujar a peu la Muntanya Santa fins a aquest santuari on Maria ens acull any rere any, i ja en van deu edicions!", afirmaven a les paraules de benvinguda.  

"Com veieu, l'anhel del Pare Coll es va propagant de generació en generació a les nostres escoles, barris, pobles i ciutats, gràcies a joves com vosaltres, compromesos amb els valors de l’Evangeli. La pujada a Montserrat us ajuda a formar-vos cristianament i a donar testimoni".