Vés al contingut
Catalunya Religió
sant-pau
Fotografia: Josep Renalias sota llicència C.C. 3.0.

Justícia i Pau La mostra 'Art descalç per la Terra' de Justícia i Pau ha arribat aquest mes a Sant Pau del Camp, a Barcelona. S'hi estarà fins al 30 de setembre amb motiu del programa d'activitats d'Art Laudato Si de l'entitat que s'emmarca en el Temps de la Creació.

El projecte representa molt més que una exposició col·lectiva. "És la culminació d'un itinerari compartit de comunió profunda amb la natura i amb les altres persones a través de l'art, iniciat fa més de sis mesos per una trentena d'artistes i compartit fins ara amb més de dues-centes de persones", expliquen des de Justícia i Pau.

A més de la mostra, el 26 de setembre a Sant Pau del Camp tindrà lloc una celebració ecumènica, oberta al públic en general. Aquell mateix dia s'oferirà una visita guiada de les obres que el grup d'artistes involucrats en el projecte guiarà. Amb la mostra es podrà desvetllar, a través de l'art, la sensibilitat i connexió necessària amb la natura que "ens permet tenir-ne cura, sentir-la germana, i gaudir-la per créixer espiritualment".

Una primera edició sobre els conflictes pels usos de la terra

Justícia i Pau impulsa i sosté el projecte Art descalç per la Terra des d'una perspectiva interreligiosa, interespiritual i interconviccional, amb la certesa que aquest itinerari interior mediat a través de l'art és un ferment per la gran transformació eco-personal i eco-social que com a humanitat hem d'afrontar.

Aquesta és la primera edició del projecte se centra en els conflictes pels usos de la terra, pels quals de forma sostinguda es va reduint l'extensió d'ecosistemes naturals i de conreus sostenibles.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.