Dia:  Dissabte, 7 fins diumenge, 8 de setembre
Lloc:  Auditori de la Universitat Pompeu Fabra – Campus Ciutadella. Barcelona
Organitza:  Comunitat de meditació Tergar 
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Auditori de la Universitat Pompeu Fabra – Campus Ciutadella
Carrer de Ramon Trías Fargas 25-27, 08005, Barcelona
Trobada

Yongey Mingyur Rimpotxé a Barcelona

Yongey Mingyur Rimpotxé posseeix una habilitat poc comuna per a presentar l’antiga saviesa del Tibet d’una forma fresca i atractiva. Els seus profunds ensenyaments i el seu alegre sentit de l’humor s’han guanyat l’afecte dels seus estudiants al voltant del món.

D’una manera única, els ensenyaments de Rimpotxé entreteixeixen les seves pròpies experiències personals amb els resultats de la recerca científica contemporània, relacionant totes dues amb la pràctica de la meditació.

Nascut en 1975, en un petit poble de l’Himàlaia, prop de la frontera de Nepal i el Tibet, Yongey MingyurRimpotxé té una popularitat creixent entre la nova generació de mestres budistes tibetans. Des d’una edat primerenca,Rimpotxé es va sentir atret per una vida contemplativa i va passar molts anys de la seva infància en retir estricte.

A l’edat de disset anys va ser convidat a ser mestre en el centre de retirs de tres anys del monestir de Sherab Ling; un càrrec que rarament se li assigna a un lama tan jove.

(Llegir mes)

 

DISSABTE, 7 DE SETEMBRE a les 18:00h
Presentació de l’últim llibre de Yongey Mingyur Rimpotxé “Enamorat del món. El viatge d’un monjo a través dels bards de la vida i la mort”.
Una conversa amb Yongey Mingyur Rinpoche sobre els seus quatre anys de retir en solitari per les muntanyes de l’Índia i el Nepal i la seva experiència propera a la mort.
Rinpoche parlarà sobre el seu últim llibre: “ENAMORAT DEL MÓN: El viatge d’un monjo a través dels bards de la vida i de la mort”. (Editorial Rigden-Institut Gestalt) escrit pel mateix Yongey Mingyur Rinpoche i Helen Tworkov. Aquest llibre és un relat particular i íntim sobre l’experiència propera a la mort d’un monjo de renom mundial, i la saviesa guanyada d’aquesta experiència, la qual va canviar la seva vida.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
https://tergar.org/events/in-love-with-the-world-an-evening-with-yongey-mingyur-rinpoche/

 

DIUMENGE, 8 DE SETEMBRE de 10:00 a 18:00h
Seminari: “Morint cada dia: Meditació, Transformació i els Bards”.
Com entendre la mort ens fa estar plenament vius.

«Res perdura, tot canvia, i acceptar això té el potencial de transformar la por a la mort en vida feliç.»
Yongey Mingyur Rinpoche.

En aquest seminari d’un dia, Yongey Mingyur Rinpoche ens oferirà una visió pràctica de la impermanència, la meditació, la mort i la transformació. Els seus ensenyaments estaran vinculats al seu nou llibre: “Enamorat del món: El viatge d’un monjo a través dels bards de la vida i de la mort”. El seminari inclourà períodes d’ensenyament, discussions i meditacions curtes. Aquest esdeveniment és recomanat per a qualsevol persona que estigui interessada en la meditació i en el budisme tibetà.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
https://tergar.org/events/dying-every-day-meditation-transformation-and-the-bardos-6/

 

DESCARREGAR CARTELL

 

COL·LABORADORS:
Bokar Thubten Ling
Editorial Rigden – Institut Gestalt
Fundació Casa del Tibet Barcelona