Vés al contingut
Immaculada
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Parròquia de Sant Agustí
Adreça (carrer i número)
Plaça de Sant Agustí, 2
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Arquebisbat de Barcelona | Consell General de Germandats i Confraries - Associació de Confraresses de Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Processó de la Immaculada i Vot de Poble

El Consell General de Confraries i Germandats de l'Arxidiòcesi de Barcelona, té per Patrona a la Immaculada Concepció i va recuperar, fa vint-i- dos anys, la Processó del Vot de Poble que Barcelona l'any 1651 va fer a la Verge en agraïment per haver lliurat la ciutat de la pesta que patia.

La intenció d'aquesta Processó és demanar a la Immaculada Concepció que allunyi de la nostra ciutat les pandèmies del segle XXI, la Covid/19, la fam que pateixen moltes famílies, la manca de treball, la soledat de molts ancians, les persones sense llar que dormen al carrer.

La Processó està formada per confraries i germandats que acompanyen la  Immaculada Concepció sobre un baiard portat per una quadrilla de confraresses, aquest any de la Confraria de la Mare de Déu de la Soledat de Matarò. 

Sortirà el dia 8 de desembre a les 9:45h. de la Parròquia de Sant Agustí i es dirigirà a la Basílica de la Mare de Déu de la Mercé seguint aquest itinerari: C/ de l'Hospital, Rbla. de Liceu, C/Ferran, Plça. de Sant Jaume on es farà una parada devant de la porta de l'Ajuntament on es renovarà el Vot de Poble. Seguirà pel C/ de la Ciutat, C/del Regomir, C/ Ample i Plça. de la Mercé.

A les 13:15 el Excm. i Rvdm. Sr. Javier Vilanova, bisbe auxiliar, oficiarà la Santa Missa.