Salta al contenuto principale
Immaculada
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Parròquia de Sant Agustí
Adreça (carrer i número)
Plaça de Sant Agustí, 2
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Arquebisbat de Barcelona | Consell General de Germandats i Confraries - Associació de Confraresses de Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Processó de la Immaculada i Vot de Poble

El Consell General de Confraries i Germandats de l'Arxidiòcesi de Barcelona, té per Patrona a la Immaculada Concepció i va recuperar, fa vint-i-tres anys, la Processó del Vot de Poble que Barcelona l'any 1651 va fer a la Verge en agraïment per haver lliurat la ciutat de la pesta que patia.

La intenció d'aquesta Processó és demanar a la Immaculada Concepció que allunyi de la nostra ciutat les pandèmies del segle XXI, la Covid/19, la fam que pateixen moltes famílies, la manca de treball, la soledat de molts ancians, les persones sense llar que dormen al carrer.

La Processó està formada per confraries i germandats que acompanyen la Immaculada Concepció sobre un baiard portat per una quadrilla de confraresses.

Sortirà el dia 8 de desembre a les 9:45h. de la Parròquia de Sant Agustí i es dirigirà a la Basílica de la Mare de Déu de la Mercé seguint aquest itinerari: C/ de l'Hospital, Rbla. de Liceu, C/Ferran, Plça. de Sant Jaume on es farà una parada devant de la porta de l'Ajuntament on es renovarà el Vot de Poble. Seguirà pel C/ de la Ciutat, C/del Regomir, C/ Ample i Plça. de la Mercé.

A les 13:15 el Excm. i Rvdm. Sr. Javier Vilanova, bisbe auxiliar, oficiarà la Santa Missa.