Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Catedral de Lleida
Adreça (carrer i número)
Carrer del Bisbe, 1
Municipi
Lleida
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

El pelegrinatge marià "Madre ven" arriba a Lleida.

El sr. Bisbe acollirà la imatge i començarà la seva estada a Lleida fins al dia 25.

Amb ocasió de l’Any Sant Jacobeu, un grup de laics i sacerdots han organitzat una peregrinació mariana sota el lema ‘Madre ven’. Una imatge de la Immaculada Concepció traslladada en avió des d’Efes -on la Verge Maria va viure els seus darrers anys acompanyada de sant Joan- fins a Saragossa va sortir el passat mes de maig de la basílica del Pilar fent un recorregut pels llocs més significatius de l’espiritualitat mariana del territori espanyol.

L’itinerari vol rememorar l’aparició de Maria en carn mortal a sant Jaume a Saragossa el 2 de gener de l’any 40 damunt d’un Pilar per a donar-li consol i esperança. En aquest sentit, la peregrinació pretén enfortir la fe i evangelitzar amb l’ajuda de la Mare del cel.

La peregrinació consta de dues parts. La primera, a peu i a cavall des de Saragossa fins a Santiago de Compostel·la, on va arribar el passat 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume. I, la segona, d’agost a octubre, per diferents santuaris marians.

A Lleida està prevista la seva arribada el proper dijous 23 de setembre a la Catedral, on serà acollida pel bisbe Salvador. El mateix dia es traslladarà a la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè i al monestir del Sagrat Cor de laCaparrella. El divendres 24 tornarà a la Catedral on farà estada fins dissabte 25 en què farà una nova etapa del seu pelegrinatge fins al santuari de Torreciudad.

 

 

 
 

Adjunt
Mida

Image icon Programa-Madre ven.jpg