Dia:  Divendres, 30 d'octubre fins diumenge, 1 de novembre
Lloc:  Casa d'Espiritualitat del Miracle. El Miracle
Organitza:  Federació Catalana d'Entitats Corals - Delegació de Cant Gregorià
Preu:  80.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Casa d'Espiritualitat del Miracle
Santuari del Miracle, 25287, El Miracle

Per saber-ne més

Arxius

Curs

Iniciació al cant gregorià al Miracle

(Federació Catalana d’Entitats CoralsAlessandro de LilloMaria Isabel Arias Montserrat Oliveras impartiran el curs de tardor de cant gregorià a la casa d’espiritualitat del Monestir del Miracle (Lleida) del 30 d’octubre a l’1 de novembre.

Fent-se ressò de l’interès dels afeccionats, estudiosos i cantaires dels diversos cors del, el Departament de Cant Gregorià de la Federació Catalana d’Entitats Corals proposa tres dies per iniciar-se en el cant gregorià.

El mestre Alessandro de Lillo, professor reconegut en ambients especialitzats de Cant Gregorià s’encarregarà del treball vocal i de cant. Acompanyant aquesta tasca primordial, s’impartiran coneixements teòrics i històrics per entendre l’abast del repertori gregorià i posar-lo en el seu context. Així Maria Isabel Arias, impartirà  de manera bàsica els coneixements de lectura de manuscrits del gregorià clàssic. Montserrat Oliveras donarà unes petites conferències  de caràcter històric, depenent del nombre de participants que ho demanin es farà un grup alternatiu de primer nivell de Cant Gregorià.

El preu del curs és de 80€ (les inscripcions anteriors al dia 1 d’octubre 60€. En cas d’anul·lació 35€ no seran retornables).
Les inscripcions és faran per email a moliveras@cantgregoria.cat, adjuntant el resguard de la transferència bancaria al compte ES20 3025 0017 4814 0005 1148.

El preu de l’Allotjament serà 48€/dia-persona, pensió completa. Per qui vulgui només Dinar :12€. Informació I RESERVES: Casa Espiritualitat: casespi.miracle@gmail.com – tel. 649 465 814

Els horaris: (pot ser subjecte a variacions)
9h AM esmorzar.
2/4 de 10h AM comença el curs
13h finalització treball matí
2h PM dinar
2/4 de 4h PM
8PM finalització treball jornada
¾ de 9h PM sopar
Per si algú l’interessa la missa els dies feiners és a la 1h
i les vespres a les 8h

Es recomana portar el GRADUALE TRIPLEX doncs serà el llibre litúrgic que es farà servir.
Si no el teniu, el podeu encarregar i se us lliurarà durant el curs.