Dia:  Dimarts, 18 fins dissabte, 29 d'agost
Lloc:  Barcelona
Organitza:  The Contemplative Consciousness Network
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Barcelona, Barcelona
Exercicis espirituals/ Recés

Habitant el cor de la realitat, en línia

Pràctiques paral·leles en el Budisme Dzogchen i el Misticisme Cristià

El Dr. B. Alan Wallace, reconegut mestre budista i la Dra. Eva Natanya, una experimentada meditadora i acadèmica del budisme tibetà i del cristianisme, exploraran els profunds paral·lelismes que es troben en la teoria i la pràctica del budisme Dzogchen i el misticisme cristià. Els textos sobre els quals es basen els ensenyaments, en el cas de Dr. B. Alan Wallace són una selecció del seu llibre MENT OBERTA i en el cas de la Dra. Eva Natanya són fragments de el llibre LA PHILOKALIA volum IV.

EL RETIR INCLOU

  • Meditacions guiades i tècniques de meditació indispensables per desenvolupar una pràctica clara i estable.
  • Explicacions sobre com la meditació de la quietud o shamatha encaixa dins de l’àmbit complet del camí budista del Dzogchen, o Gran Perfecció, i com la pràctica cristiana de l’Hesicasme, o quietud silenciosa, es converteix en un camí místic cap a la unió contemplativa amb la ment de Crist.
  • La pràctica experiencial del diàleg interreligiós.
  • Dues sessions diàries de 2 hores d’ensenyaments amb meditació i una tercera sessió de meditació i preguntes i respostes (les preguntes només a la sessió en anglès).

DURANT 6 DIES EN ANGLÈS AMB TRADUCCIÓ A L’ESPANYOL.
EN ANGLÈS A PARTIR DEL DIA 18 I AMB LA TRADUCCIÓ EN ESPANYOL A PARTIR DE EL DIA 24.
DESCÀRREGA LES TEVES SESSIONS EN ÀUDIO I VÍDEO.

Informació exhaustiva a http://contemplative-consciousness.net/lampeter-2020-retiro-virtual-en-espanol/

Consultes i contacteretreatsccn@gmail.com

Preus i Inscripcionshttps://events.r20.constantcontact.com/register/eventReg?oeidk=a07egpv64y33ca09c73&oseq=&c=&ch= 

 

Lama Alan Wallace és un mestre budista internacionalment reconegut, que ha estudiat i practicat budisme durant més de 45 anys. Va ser monjo de la tradició budista tibetana durant 14 anys, i la seva ordenació va ser realitzada per S.S el Dalai Lama. Ha estudiat amb molts grans mestres de les escoles Geluk, Nyingma, Sakya, Kagyu i Theravada.

Alan és un mestre i guia de meditació reconegut a tot el món, especialitzat en Samatha, Vipaśyanā, Ioga del Son i ensenyaments Dzogchen.

També aporta una profunda perspectiva sobre el mindfulness que s’ensenya en els moviments seculars i altres tradicions espirituals, a part del budisme.

A més del seu entrenament en el budisme, Lama Alan té una llicenciatura en física i filosofia de la ciència, i un doctorat en estudis religiosos. A través de la seva formació multifacètica, aporta molts anys de pràctica compromesa i profunda i la saviesa de l’experiència autèntica als reptes d’integrar l’entrenament tradicional budista amb les necessitats del món modern.

La pàgina web d’Alan és: http://www.alanwallace.org 

 

Eva Natanya és una acadèmica del budisme indi i tibetà, conferenciant, escriptora, traductora i guia de recessos. Després d’una carrera de nou anys com a ballarina professional al New York City Ballet i al Royal Ballet of England, va obtenir un Màster en Teologia Sistemàtica Cristiana a la Graduate Theological Union a Berkeley, Califòrnia, i un doctorat en Estudis Religiosos per la Universitat de Virgínia.

Durant més de vint anys ha estudiat meditació, ioga i filosofia, en les tradicions cristiana i budista, amb diversos mestres a Estats Units, Anglaterra i l’Índia. És l’editora del llibre Ment Oberta: Visió i Meditació al Llinatge de Lerab Lingpa (2018) i co-editora de Comprenent la Ment: la investigació i visió en L’Essència Vajra de Dudjom Lingpa (2018), tots dos llibres del Dr. B . Alan Wallace.

El seu propi treball explora les profundes connexions entre el pensament Cristià i Budista a rigorosos nivells teològics, ètics, místics i de pregària contemplativa. Eva ha estat durant més de trenta mesos en retir de meditació solitari, i en breu tornarà a la pràctica de meditació a temps complet, vivint en les remotes muntanyes de Colorado.

La pàgina web d’Eva és: http://www.evanatanya.com