×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Dimecres, 23 de gener
Hora:  a les 20:00
Lloc:  Caritas Diocesana de Terrassa. Sabadell
Organitza:  Càritas Diocesana de Terrassa
Telèfon:  931433984
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Caritas Diocesana de Terrassa
Carrer de Duran i Sors, 11, 08201 , Sabadell
Trobada

1a Nit de les Entitats i Empreses amb Cor, a Sabadell

Amb motiu de 5 ANYS sembrant llavors d’esperança

Aquest curs celebrem el cinquè aniversari de la posta en marxa efectiva de la nostra institució.

Cinc anys sembrant llavors d’esperança, estant al costat de les 12.636 llars que hem atès al 2017. Persones que acompanyem des dels nostres serveis per intentar ajudar-los a sortir de les situacions de precarietat en les que es troben. Cinc anys on intentem posar en evidència les situacions injustes del nostre món i aportar propostes de millora.

Durant tots aquests anys acompanyant a les persones més desfavorides, la feina que hem desenvolupat ha sigut possible gràcies als voluntaris, socis, donants i de les empreses i entitats que heu estat al nostre costat, mostrant el vostre compromís i responsabilitat social.

És per això que, estem organitzant la Primera Nit de les Entitats i Empreses amb Cor, on volem compartir un sopar amb les diferents empreses i entitats premiades i amb les persones que aquestes vulguin convidar. En el decurs del sopar es farà el lliurament d’aquestes creus com a reconeixement del seu suport a la nostra acció.

L’acte, presidit per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, serà el dimecres 23 de gener al C/ Duran i Sors, 11 de Sabadell a partir de les 20h.

Durant la vetllada els assistents gaudiran d’un sopar a càrrec del Restaurant La Rambla de Sabadell.

De les moltes entitats, empreses i universitats amb Cor que ens ajuden hem volgut premiar el suport i compromís de Fundació Bancària “La Caixa”, Diari de Terrassa, Campos Estela i Diari de Sabadell.