Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) Una trentena de persones han participat en els Cursos Bíblics d’Estiu a Tarragona del 8 al 12 de juliol. Organitzats per l’Associació Bíblica de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) aquest any han arribat a la 45a edició. Una fita amb la qual l’Associació Bíblica de Catalunya es mostra satisfeta per haver-los reprès de nou després del parèntesi de l’estiu passat.

Com ja és tradició, els cursos, celebrats al Centre Tarraconense El Seminari, s’han ofert en horari de matí i de tarda. Els matins, a càrrec del biblista gironí Joan Ferrer, han consistit en una lectura teològica del Nou Testament a partir de l’apòstol Pau i els evangelistes. A la tarda Joaquim Malé ha guiat la lectura teològica per l’Antic Testament fent un recorregut des del Pentateuc als llibres grecs. La formació a l’aula també s’ha complementat amb la visita pedagògica a les novetats que alberga el Museu Bíblic Tarraconense com ara el Jardí bíblic.

Els participants, en el darrer dia dels cursos, també han rebut la visita de l’arquebisbe Joan Planellas el qual ha pogut saludar-los i conversar amb ells.

Coincidint amb la realització dels Cursos Bíblics la Junta directiva de l’Associació Bíblica de Catalunya ha celebrat, el dia 10 de juliol, la seva darrera reunió de curs a Tarragona.