Vés al contingut
Catalunya Religió
sagrada-familia-portes-obertes
Fotografia: Sagrada Família.

Sagrada Família Coincidint amb la festa major de Barcelona, la Sagrada Família ha celebrat unes noves Jornades de Portes Obertes. El temple ha obert les portes a la ciutadania durant els dies 22, 23 i 24 de setembre i un total de 15.000 persones han accedit a la basílica de forma gratuïta.

Les persones guanyadores del sorteig d’entrades han pogut veure in situ les escultures del tetramorf que coronaran la torre de Joan i la torre de Mateu. En el cas de la torre de l’evangelista Mateu, correspon a la figura humana i, pel que fa a la torre de l’evangelista Joan, a l’àguila.

Una altra novetat, que s’ha estrenat per a l’ocasió, ha sigut la nova experiència de realitat augmentada que ofereix l’aplicació oficial de la Sagrada Família i que permet descobrir espais no visitables, com ara l’Hort del Cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu.

Tal com es va anunciar en roda de premsa, el 12 de novembre se celebrarà la missa de benedicció, i durant tot el mes es preveu una programació d’actes culturals per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels evangelistes amb la ciutadania.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.