Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) Representants de la Paeria i de la Diputació de Lleida van visitar el dijous els casals d'estiu que organitza la Fundació Verge Blanca a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església i al col·legi Episcopal. Aquest any s'han dut a terme quatre casals, tres per a infants de sis a dotze anys i un tercer per adolescents a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església, a banda d'unes colònies. Se n'han ofert un total de 350 places.

La tinent d'alcalde Sandra Castro i el diputat de la Diputació de Lleida Jordi Verdú han visitat les activitats que es desenvolupen al Col·legi Episcopal i a l'Acadèmia Mariana, entre altres centres. El projecte, que es duu a terme des del 2012, té com a objectiu realitzar activitats de lleure educatiu per a infants i joves en situació de risc social en el període de vacances d'estiu.

Els casals es porten a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, la Fundació Educo, Fundació Probitas, Obra Social La Caixa, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Save the Children i el Banc dels Aliments.

Tots els infants que participen en el programa són derivats per entitats socials que treballen amb infància i famílies a Lleida, com Càritas, Llars del Seminari, Associació de Voluntariat Sant Vicenç de Paül, Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) i també pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Lleida, entre altres.