Vés al contingut

notícies relacionades

La parròquia de Salt obre un grup d’esplai per a infants de 3 a 5 anys

(Laura Mor –CR) Fa temps que es van inventar una mena de guarderia per atendre els petits durant les misses de diumenge. Ara fan un pas més. Aquest mes d’octubre la parròquia de Sant Jaume de Salt ha estrenat esplai per als infants de parvulari. Els que tenen de 3 a 5 anys tenen un grup també el dissabte: Mini Kids. No és gaire habitual que un esplai cobreixi aquesta franja d’edat. Però a Salt defensen que és una aposta segura.

Fàtima El Gdari, monitora: “Vull tornar a la societat tot el que m’ha donat l’esplai”

(Fundació Pere Tarrés) Parlem amb Fàtima El Gdari, alumna de primer del grau d’Educació social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL. La vocació de la Fàtima va arribar després del seu pas per l’esplai L’Erol, de Mataró. Una experiència de vida que, malgrat uns inicis una mica accidentats, es va convertir en un amor profund pels valors del lleure i de l’Educació social.

Representats de la Paeria i la Diputació coneixen els casals d’estiu de la Fundació Verge Blanca

(Bisbat de Lleida) Representants de la Paeria i de la Diputació de Lleida van visitar el dijous els casals d'estiu que organitza la Fundació Verge Blanca a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església i al col·legi Episcopal. Aquest any s'han dut a terme quatre casals, tres per a infants de sis a dotze anys i un tercer per adolescents a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església, a banda d'unes colònies.

Parròquies amb guarderia: què fan amb els petits de 0 a 6 anys?

(Laura Mor –CR) Com aconseguir una experiència de comunitat i de pregària que compti amb els menuts de la família? Avui expliquem tres casos de parròquies que atenen de forma específica la franja dels tres als sis anys, i que tampoc no s’obliden dels que encara no van a parvulari. Són en tres diòcesis diferents, però tenen en comú l’oferta de projectes integradors, amb vasos comunicants entre diversos àmbits parroquials, on no hi ha espectadors sinó participants.

panoràmica

Veure la fe

podcasts