Vés al contingut
Catalunya Religió
caritas-vic-director
Fotografia: Càritas Diocesana de Vic.

Per saber-ne més

Càritas Vic Ramon Martínez ha estat nomenat nou director de Càritas Diocesana de Vic aquest 26 de juliol. Segons informen des de l'entitat, la seva línia d'actuació se centrarà en la continuïtat del treball fet per Núria Callís, anterior directora de Càritas Vic que va morir el passat 14 d'abril.

Després del seu nomenament, Martínez ha expressat el seu desig de poder servir a l'entitat, les persones que les formen i les persones que atenen. Un servei que vol fer "amb tota la humilitat, il·lusió i efectivitat que cal en aquests moments".

Ramon Martínez ha estat director de Càritas Interparroquial de Torelló i responsable d'Acció Social de Càritas Vic

Des de molt jove, Ramon Martínez i Pujol, havia participat en associacionisme com a voluntari, centrant la seva activitat en el món de la cultura tradicional i popular principalment en diverses agrupacions sardanistes i escoles de sardanes.

Posteriorment, la vida professional li va facilitar l’adquisició d’experiència en la coordinació i en el treball d’equip de tal manera que li va permetre continuar desenvolupant el seu esperit de col·laboració en àmbits d’entitats socials com Creu Roja i Càritas i, també, en el món de la prevenció i de l’emergència en el que fa més de trenta que hi col·labora.

Després d’un període de més de 10 anys participant a Càritas Interparroquial de Torelló, en va esdevenir director ara fa cinc anys i posteriorment, fa poc més de dos anys va ser escollit com a responsable d’Acció Social de Càritas Diocesana de Vic.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.