Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

En aquesta entrada al seu bloc personal, Jordi López Camps, President del Patronat de la Muntanya de Montserrat i exdirector general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, reflexiona sobre l'acte que la setmana passada tingué lloc a la seu del PSC en record del pare caputxí Jordi Llimona, traspassat fa deu anys, un dels fundadors d'aquest partit. A l'acte hi van participar Anna Ylla-Català, Jordi Font, Carles Martí i Enric Castells (aquest darrer superior del convent dels caputxins de Sarrià).

López diu d'ell que "Jordi Llimona estimava la llibertat, la seva i la dels demés. Era geniüt i tendre. Va viure situacions difícils, però mai es trancà interiorment. La seva vida interior el feia escoltar molt i parlar poc. Estimava als demés i era servicial. No li pesaven les feines comunitàries feixugues. Li agradava seguir aprenent i aprofundir tots els temes. Es tancava a la seva habitació per estudiar i pregar. Afrontà, encara que considerava que era massa d’hora, la seva mort. Les seves reflexions sobre la mort aporten horitzons per qualsevol persona al marge de les creences".

Per llegir la resta de l'article, premeu aquí.

Aprofitem per recuperar l'entrevista que concedí al butlletí de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Espai de Llibertat, poc temps abans de morir (aquí), i la glossa escrita per Josep Mª Carbonell de l'arxiu de la Fundació Rafael Campalans (aquí).