Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Després de la seva creació a Londres arran del viatge de Benet XVI del 2010, el grup "Catholic Voices" arriba ara a Catalunya. El grup vol promoure la presencia de catòlics laics en els mitjans de comunicació que puguin presentar la doctrina de l’Església a l’opinió pública. A Anglaterra durant la visita del papa van aparèixer en més de 100 programes de ràdio i televisió i van publicar diversos articles.

El grup no té cap lligam orgànic amb l’Església catòlica però compte al seu recolzament. Està format de voluntaris als quals se’ls ofereix formació tant pel que fa a qüestions doctrinals com a habilitats tècniques per poder explicar les seves idees als mitjans de comunicació, sempre en un clima de respecte, fugint de la crispació i amb la intenció de buscar l’enteniment en els punts en comú de qualsevol discussió. Vol ser un servei als mitjans de comunicació que volen recollir la posició de l’Església en les diferents matèries que periòdicament es qüestionen en els debats públics

"Catholic Voices" farà un càsting per a la selecció de portaveus a Barcelona el proper 7 de maig. S’hi convida catòlics practicants d’entre 21 i els 50 anys.