Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) És el segon espai memorial a l’arxidiòcesi de Tarragona dins un temple parroquial. El passat diumenge 18 de desembre va tenir lloc la benedicció del nou columbari situat a la cripta de l’església parroquial de Sant Joan Baptista de Reus.

El columbari, lloc on es dipositen les restes de la incineració dels difunts, ofereix un espai per a unes mil urnes entre personals i familiars, aquesta última per a quatre persones. Les imatges que ornamenten el columbari són de Fra Angelico i mostren l’encarnació, mort i resurrecció del Senyor, expressant així les tres dimensions bàsiques de la vida del Crist i de tot creient. A més, hi ha el gran mural del judici final, on la pietat de Déu acull amb benvolença els seus fills. Com a complement, hi apareix el baptisme del Senyor.
 
Mossèn Pere Dalmau, rector de la Parròquia, ha explicat que ja hi ha feligresos interessats a dipositar les cendres d’algun familiar al columbari. «Els nínxols es venen per a un període de 25 anys, després dels quals es podrà accedir a renovar la compra», ha concretat.