Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Ha estat un goig per a la família marista poder compartir aquests dies de trobada de pares i familiars dels germans a les Avellanes. Han estat quatre dies plens de vida, amb molt de temps per a compartir, per a recordar, per a pregar. El grup anava creixent dia a dia amb les incorporacions de nous familiars el divendres, el dissabte i el mateix diumenge fins assolir la xifra de 80 persones.
 
La estada al Monestir de les Avellanes ha tingut uns moments molt sentits. La pregària i l'eucaristia de cada dia, celebrada pel Pare Mariano, ens han permès fer-nos solidaris i recordar als qui ja no hi són.
 
Les sessions informatives, algunes molt emotives com la xerrada del germà Ismael tot explicant les seves experiències missioneres a l'Àsia. El germà Ramon Benseny, superior de la casa, va completar la sessió del matí del divendres amb una reflexió sobre l'any de la fe, promogut pel Sant Pare, que celebrarem a nivell d'església a partir de l'octubre d'enguany.
 
Les novetats sobre la  província van anar a càrrec del germà Pere Ferré, el nostre vicari, en la sessió inaugural del dijous per la tarda. 24 hores després vem fer el recorregut botànic al voltant de la casa amb el germà Ramon Llansana, i per la nit, després de sopar, sessió de cine. Hem recordat amb imatges la nostra  trobada de pares, familiars i germans a l'Hermitage.
 
El dissabte vem frt la tradicional excursió lúdico-cultural. Aquest any vem visitar Vallbona de les Monges i vem dinat en el restaurant del monestir de  Poblet.
 
Després de la missa solemne del diumenge vem gaudit amb el repic de les campanes a càrreg del mestre campaner, Ignaci, d'Os de Balaguer , seguida d'un aperitiu servit en el claustre del monestir.
 
El grup de famílies i joves que feien la Felipada a 4 Vents es van unir a la festa del diumenge després d'una setmana dedicada a fer el recorregut a peu del sender G. Felip, d'uns 100 km. Van animar musicalment l'eucaristia dominical i vem compartit amb ells l'ofrena floral al gmà Felip i la taula.
 
A la missa vem pregar especialment per  Lourdes Sendra, mare del germà Jaume Palau, que s'havia d'incorporar a la trobada amb el seu marit el divendres per la tarda i que malauradament ens va deixar la matinada del dissabte.