Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El cap de setmana del 9 i 10 de novembre, nois i noies de 14 a 17 anys tindran la possibilitat de reflexionar a Montserrat sobre el que significa la mort i quines actituds podem tenir enfront d’aquesta realitat ineludible. “Pensar bé la mort per no pensar-hi massa” és el lema de la 31a edició d’aquesta proposta pastoral organitzada pel Santuari de Santa Maria de Montserrat des de fa més de 15 anys –en dues edicions anuals, a la primavera i a la tardor-, en la qual a partir d’un tema concret, moltes vegades nascut de les propostes dels propis nois, se’ls ofereix un espai de reflexió.

En aquesta ocasió, el tema proposat és la mort, que travessa la història del pensament humà i la història de cada persona, i la nostra resposta, que defineix aspectes essencials de la pròpia vida. Aprofitant el patrimoni cultural de Montserrat, i a partir de la feina de l’equip d’organitzadors i dels monitors, el MJ31 pretén fer pensar els nois i noies participants sobre què significa la mort.

El Montserrat Jove és la proposta pastoral que el Santuari de Montserrat fa als joves d’entre 14 i 17 anys. Està dirigit pel rector del Santuari de Santa Maria de Montserrat, Joan M. Mayol, i per Gabriel Soler, monjo jove de la comunitat monàstica montserratina, i compta amb la col·laboració d’un equip de monitors –vinculats a Montserrat des de diferents àmbits-. L’allotjament és a la Residència Abat Garriga i les places són limitades a una vuitantena de nois i noies. Les inscripcions es poden fer a partir d’aquest divendres.