Vés al contingut
Catalunya Religió
fundacio-llegat-roca-00
Fotografia: Fundació Llegat Roca i Pi.
Galeria d'imatges

FUNDACIÓ PRIVADA LLEGAT ROCA I PILa Fundació Llegat Roca i Pi ha signat nous convenis de col·laboració amb més 32 entitats socials, principalment de Badalona, amb l’objectiu de contribuir a l’acompanyament que fan a persones i famílies en risc d’exclusió social. La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca. 

A través d’aquests convenis anuals el passat any 2023 es va donar suport per poder acompanyar més de 13.500 persones. Aquest any 2024 s’han mantingut dins del programa de convenis la majoria d’entitats de l’any passat. La major part tenen seu a Badalona i també s’inclouen algunes a Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.  En total la Fundació Roca i Pi té previst aportar 538.500 euros, una xifra un 10% superior a la de l’any 2023. 

“Novament, el percentatge més gran, concretament un 40%, es destina a infància i joventut d’acord amb les necessitats d’acompanyament a infants i joves en situació de risc d’exclusió social a Badalona. En aquesta línia hem incorporat aquest any entitats com Fundació JOV o ISOM”, destaca la cap d’Acció Social de la Fundació Llegat Roca i Pi, Mar Alsamora. “El programa de convenis, a més d’infants i joves, contempla l’acompanyament a adults, gent gran, persones nouvingudes i persones amb discapacitat”, afegeix.

Dinàmica de coneixença entre les entitats

Amb motiu de la trobada per fer efectiva la signatura de convenis, Roca i Pi ha organitzat una activitat de coneixença i d’intercanvi entre les entitats per afavorir sinergies en l’acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat en l’entorn de Badalona. La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, M. Carmen Expósito, ha assistit a la trobada i agraït “la tasca i compromís de les entitats socials”. 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.