Vés al contingut
Catalunya Religió

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya organitza el proper 22 de novembre, al Seminari Conciliar de Barcelona, una nova edició de la Jornada per a l’Escola Multilingüe, un encontre que ha esdevingut referència per a la millora de l’ensenyament-aprenentatge de les llengües estrangeres en els ensenyaments no universitaris. Oberta a docents (d’idiomes i d’altres matèries) i a directius de qualsevol centre educatiu, acollirà més de 250 participants en una jornada que inaugurarà el professor Pere Marquès amb la ponència Les destreses TIC que necessita un professor multilingüe... ara i sempre!, en la qual exposarà les habilitats i recursos innovadors i motivadors que necessita qualsevol docent de llengües. 

La jornada, que comptará amb nombrosos tallers -entre els quals Synthetic phonics: a balanced approach to reading, Differentiated Learning, 10 Practical Rules for the EFL Primary Classroom o Anglès Dinàmic Indoor & Outdoor-, també comptarà amb la participació dels actors Joan Pera i Roger Pera, que explicaran com se les maneguen amb l’anglès a la conferència-representació Dubi...dubi...dubbing! (el doblatge en l’aprenentatge de l’anglès).
 
En aquesta edició, a més a més, hi haurà els renovats seminaris tècnics de preparació dels exàmens de Cambridge, que oferiran tres hores de recursos pràctics i d’aplicació directa a les escoles. I, naturalment, hi tindrà lloc la Fira 3M!: els Millors Materials Multilingües!, on les editorials, organitzacions i empreses especialitzades presentaran les seves millors propostes a través d’expositors. 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.