Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

FECC La basílica de la Sagrada Família ha acollit aquest dimecres l'Assamblea General Ordinària de la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC)

La trobada s'ha iniciat amb una visita guiada i amb els parlaments de Meritxell Ruiz, secretària general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC),  i la presentació de les activitats pedagògiques que ofereix la basílica de la Sagrada Família a la comunitat educativa. L'assemblea ha pogut ser seguida en línia per tal de poder fer les votacions pertinents dels punts de l’ordre del dia, i ha clos amb un sopar de germanor de la junta de la CCAPAC on s’ha fet reconeixement de la trajectòria de Joan Ricart Nicolau que, enguany, ha finalitzat la seva col·laboració al servei de les AMPAs de les escoles cristianes.  

Posteriorment, Eloi Aran, cap d’Àrea d’Identitat i Missió de l’Escola Cristiana i responsable del Programa FEAC, ha exposat el veredicte del jurat  referent a la XVIIa edició del Concurs de Fotografia FEAC. Des de l’Escola Cristiana han agrait el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps, per l’acollida d’aquestes activitats.