Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

CR Durant els últims dies els joves de les diferents delegacions catalanes han arribat a Lisboa per celebrar la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ). Aquest dimarts, les diferents delegacions s'han centrat en la missa d'obertura de l'esdeveniment, però també han organitzat diferents activitats.

Des de Terrassa es calcula que hi participen uns 2.350 joves entre parròquies, escoles i moviments. Aquest dimarts al matí han celebrat una activitat diocesana i la celebració de la reconciliació. El bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, ha anunciat que l’estiu vinent amb motiu del vintè aniversari de la creació de la diòcesi, la peregrinació diocesana de joves serà a Roma.

Els joves de Barcelona s'han reunit aquest dimarts en una església de Cascais. La trobada ha començat amb el testimoni de Berta Puig, qui ha explicat la seva experiència amb la JMJ de Cracòvia i com, aquell moment va canviar la seva vida. Seguidament, l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha dirigit una adoració eucarística. En aquest moment, el cardenal ha animat a demanar "poder veure el rostre de Déu".

La delegació de Lleida ha organitzat aquest dimarts una dinàmica de reflexió i una estona a la platja de Cascais pel matí.

Temàtica
Tags