Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(CR) El col·legi Sant Gabriel - Barcelona i l'Escola Pia Nostra Senyora han rebut aquest matí les acreditacions com a escoles ambaixadores del Parlament Europeu. L'acte de nomenament ha estat a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna.

Més d'un centenar d'alumnes d'ESO i Batxillerat han rebut les acreditacions simbòliques com a "ambaixadors de la Unió Europea".

L'acte ha estat introduït pel degà de la facultat, Josep Maria Carbonell. L'eurodiputada i membre suplent de la comissió d'Educació i Cultura, Diana Riba, i el cap d'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, Sergi Barrera, han estat els encarregats d'atorgar les acreditacions d'ambaixadors. Riba ha destacat la importància de la intervenció europea en factors actuals d'important preocupació: "Tenim grans reptes; la igualtat de gènere i el canvi climàtic són temes que ja han explotat i als quals cal fer front de seguida". Un programa que té com a objectiu apropar el funcionament del treball legislatiu i polític de la institució als alumnes de centres d'ensenyament secundari.

Les dues escoles van ser seleccionades com a ambaixadores del Parlament Europeu a finals d'estiu.

L'acte sencer es pot veure en el següent enllaç.