Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Prop d’una vintena de seminaristes menors de les diòcesis de Tarragona, Solsona, Barcelona, Terrassa han estat aquest cap de setmana d’exercicis espirituals a Montserrat. Els exercicis han estat predicats per mossèn Francisco García Baca, rector de les parròquies de Monistrol de Montserrat i Abrera. Les reflexions han girat entorn l’Any Jubilar amb el tema 'El foc transformador de la Misericòrdia.'

El darrer dia dels exercicis, el diumenge dia 21, els seminaristes juntament amb els seus acompanyants, van fer itinerari jubilar, analitzant els signes del Jubileu, entrant tot cantant per la Porta Santa, pregant pel Sant Pare i participant a la Missa Conventual de Montserrat. Seguidament van pelegrinar a la Santa Cova i la convivència es va cloure amb un dinar de germanor.

Els seminaristes menors van ser acompanyats dels seus formadors: Josep Turull, rector, i José Fernando, formador, del Seminari de Barcelona; els formadors de Solsona, Oriol Gil i Teresa Gené; i Jaume Gené, rector, i Xavier Roig, formador, del Seminari Menor de Tarragona.