Vés al contingut
Catalunya Religió
canolich-imatge
Fotografia: Bisbat d'Urgell.

Bisbat d'Urgell El festival de música cristiana Canòlich Music prepara l'onzena edició al Principat d’Andorra amb l’estrena d’una nova imatge gràfica renovada i actualitzada. En unes setmanes es presentarà la nova pàgina web i el cartell amb els artistes que participaran en la nova edició que el Consell de Joves del Canòlich Music està ultimant.

El nou logotip és un símbol que uneix la lletra “c” i la lletra “m”, tot fent un conjunt en forma de cub en perspectiva que es projecta cap al futur. Aquesta nova estètica visual reflecteix l’evolució de l’esdeveniment al llarg dels anys amb un disseny fresc i contemporani. La nova imatge gràfica encarna l’essència vibrant i dinàmica del festival Canòlich Music.

Pepe Chisvert, rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria i delegat d’Ensenyament del bisbat d’Urgell, destaca com l’actualització de la imatge de Canòlich Music reflecteix el desig de continuar creixent i adaptar-se a les expectatives dels joves, sense perdre l’objectiu de les primeres edicions del festival: crear un espai d’encontre i de comunicació entre els joves i realitzar alhora una trobada d’artistes i de grups musicals.

Solidaritat, companyonia i fe

Des dels seus inicis el novembre de l’any 2013, el Canòlich Music acosta als participants els valors cristians a través de la música. Amb aquesta nova imatge gràfica el festival continua el compromís d’innovar i connectar amb la seva audiència, joves i adults, promovent la recerca de valors i experiències de solidaritat, companyonia, fe i reflexió.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.