Vés al contingut

notícies relacionades

“Tota persona té accés a una nova vida”. Des de la presó de Lledoners, Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR/Sant Joan de Vilatorrada) “Donar la mà i no perdre mai l'esperança”. És el missatge de Pasqua que dona la comissió de presons de Justícia i Pau als lectors de Catalunya Religió. L'entitat celebra 50 anys de defensa dels drets humans i la tasca d'acompanyament a les persones privades de llibertat és un dels seus pilars fonamentals.

L'assistència religiosa a les presons, qüestió de dret i de dignitat

(Laura Mor –CR) “En medicina i salut l'espiritualitat es considera un element clau per a la recuperació de les persones. Si creiem que l'espiritualitat també és clau per a la rehabilitació i la reinserció dels presos a la societat, treballem-hi tots plegats”.

Justícia i Pau homenatja Jordi Cots per la seva "tasca vocacional" en favor de la infància

(Laura Mor –CR/Esplugues de Llobregat) Emotiu aplaudiment en l'homenatge a l'escriptor, advocat i pedagog Jordi Cots Moner del centenar llarg d'amics, col·laboradors i voluntaris de Justícia i Pau de Barcelona. Aquest divendres al vespre la segona edició de la convocatòria que l'entitat dedica a enfortir la seva xarxa ha reconegut l'itinerari vital de qui va ser el fundador i promotor de la Comissió de la Infància.

Veure la fe