Vés al contingut

notícies relacionades

Quatre coses que expliquen (o no) la polèmica del currículum de religió

(Jordi Llisterri –CR) "Conèixer i arrelar la fe en Al·lah, Creador de l'Univers, de tots els éssers vius i Únic Déu adorat"; "Reconèixer l'Alcorà com a paraula de Déu revelada al Profeta Muḥammad"; "llegir, recitar i memoritzar diferents fragments de l'Alcorà", "Comprèn i recita pregàries d'agraïment a Al·lah per tot el que ens ha donat"...

Francesc Riu­: “No s’obliga a resar a escola”

(Jordi Llisterri –CR) Si algú coneix els currículums de l’assignatura de religió catòlica és el pare Francesc Riu. Salesià, pedagog i que va ser durant 25 secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, ho té molt clar: “Res més lluny de fer pregar a les escoles”.

L’escola cristiana, de nou en defensa de la immersió lingüística

(CR) L’escola cristiana ha reiterat de nou el seu suport al model d’immersió lingüística vigent a Catalunya i que apliquen els més de 400 centres agrupats en la Fundació Escola Cristiana, els dels principals ordes religiosos i dels bisbats i parròquies de Catalunya. En una declaració la Fundació Escola Cristiana de Catalunya afirma “el seu total suport a l’actual model lingüístic de l’escola a casa nostra”.

recull de notícies

Veure la fe