Vés al contingut

notícies relacionades

Les 'fake news' inspiren la campanya dels cristians de pobles i comarques

(Laura Mor –CR) El periodista Xavier Graset és el ponent convidat a la 47a Jornada Nacional del Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya (MCPCC). El diumenge 6 de maig els militants d'arreu del territori són convocats a La Selva del Camp. Amb aquesta trobada clouran tot un treball de curs que ha tingut com a lema 'Som testimonis de la veritat'.

L’afany de Ramon Llull per trobar la veritat

(Valentí Serra –Caputxins) Ramon Llull és un dels més destacats i principals escriptors en llengua catalana, anomenat elogiosament el “Doctor Il·luminat” i, també, el “Doctor Arcangèlic”.  Del beat Ramon Llull (Palma de Mallorca, 1232 ó 1233; 1315 ó 1316) enguany en celebrem el setè centenari del seu traspàs.

Antoni Bassas: "El periodisme arrossega un dèficit de veritat"

(Glòria Barrete –CR) "Una de les decepcions de la vida és descobrir que els mitjans de comunicació no diuen la veritat". Amb aquesta dura afirmació va encetar la seva xerrada La Veritat en els mitjans de comunicació el periodista Antoni Bassas, dins el cicle de conferències sobre actualitat que organitzen els Caputxins de Catalunya.

panoràmica

Veure la fe