Vés al contingut

notícies relacionades

Sistach demana al Sínode anar "a la recerca de l’ovella perduda"

(CR) L'arquebisbe Lluís Martínez Sistach ha pronunciat aquest dilluns al Vaticà l'homilia en la pregària d'obertura de la primera sessió del Sínode sobre la Família. “Que puguem tenir els mateixos sentiments del Bon Pastor que té cura de les noranta-nou ovelles i va a la recerca de l'ovella perduda”, ha demanat Sistach.

Papa Francesc: "Als agressors a l'Irak se'ls ha de detenir però no bombardejar"

Les respostes del papa Francesc durant la roda de premsa a l’avió

(CR) El conflicte iraquià, la situació de les minories religioses, els bombardejos nord-americans, però també altres temes d'actualitat com les relacions amb Xina, el conflicte entre Israel i Palestina o qüestions més personals com el cansament, la propera encíclica o la vida al Vaticà són algunes de les 15 preguntes que el Papa Francesc ha respòs durant el vol de tornada a Roma al finalitzar el seu viatge a Corea on ha passat els últims cinc dies.

"El papa Francesc té el 'do' de l'acceptació"

El director del diari Osservatore Romano explica a Barcelona la informació vaticana

(Miriam Díez –OBS Blanquerna) El papa Francesc té la “gràcia” de “mostrar la cara més amable de l'Església Catòlica”. Ho va dir ahir dimarts el director del diari de la Santa Seu, Giovanni Maria Vian, en una xerrada sobre 'Informació des del Vaticà' organitzada al Palau Macaya per la Societat Econòmica Barcelonesa dels Amics del País.

TV3 retransmetrà la canonització de Joan XXIII i Joan Pau II des del Vaticà

(CR) El programa 'Signes dels temps' de TV3 oferirà en directe la cerimònia de canonització del papa Joan XXIII i de Joan Pau II que tindrà lloc aquest diumenge a Roma. Centenars de milers de persones i desenes de caps d’estat i de govern de tot el món participaran d'aquesta cerimònia històrica, en què seran proclamats sants dos homes que van marcar la història del segle XX.

Les respostes del papa Francesc

(CR) Gairebé una hora i mitja parlant amb els periodistes. No com altres. El papa Francesc va donar la darrera sorpresa durant el vol de tornada de la JMJ contestant en una roda de premsa les preguntes dels periodistes que l’acompanyaven en l’avió papal. En contra del que fins ara era habitual, no es va fer en el viatge d’anada, per evitar que les declaracions tapessin el contingut dels discursos i les homilies del Brasil. També es va trencar el costum de restringir les preguntes a una selecció prèvia o una reelaboració del portaveu del papa.

panoràmica

Veure la fe