Vés al contingut

notícies relacionades

Sistach demana al Sínode anar "a la recerca de l’ovella perduda"

(CR) L'arquebisbe Lluís Martínez Sistach ha pronunciat aquest dilluns al Vaticà l'homilia en la pregària d'obertura de la primera sessió del Sínode sobre la Família. “Que puguem tenir els mateixos sentiments del Bon Pastor que té cura de les noranta-nou ovelles i va a la recerca de l'ovella perduda”, ha demanat Sistach.

"El papa Francesc té el 'do' de l'acceptació"

El director del diari Osservatore Romano explica a Barcelona la informació vaticana (Miriam Díez –OBS Blanquerna) El papa Francesc té la “gràcia” de “mostrar la cara més amable de l'Església Catòlica”. Ho va dir ahir dimarts el director del diari de la Santa Seu, Giovanni Maria Vian, en una xerrada sobre 'Informació des del Vaticà' organitzada al Palau Macaya per la Societat Econòmica Barcelonesa dels Amics del País.

TV3 retransmetrà la canonització de Joan XXIII i Joan Pau II des del Vaticà

(CR) El programa 'Signes dels temps' de TV3 oferirà en directe la cerimònia de canonització del papa Joan XXIII i de Joan Pau II que tindrà lloc aquest diumenge a Roma. Centenars de milers de persones i desenes de caps d’estat i de govern de tot el món participaran d'aquesta cerimònia històrica, en què seran proclamats sants dos homes que van marcar la història del segle XX.

L'abat Soler saluda el papa Francesc a l'audiència general

(Abadia de Montserrat) Al finalitzar l’Audiència General del passat dimecres 29 de gener a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, el pare Abat Josep M. Soler tingué ocasió de saludar el Sant Pare Francesc, a qui va poder expressar també la comunió i la pregària de tota la Comunitat de Montserrat.  

panoràmica

Veure la fe