Vés al contingut

notícies relacionades

carme-itxart

Carme Itxart: “L’any que vam ser a Terra Santa omple tota una vida”

Ramon Bassas –CR | “No em fa pas res dir que soc catòlica, naturalment”, em diu la Meri quan li plantejo de fer-li una entrevista a la secció 'L’estiu de la meva vida' de Catalunya Religió. “Soc una dona que he tingut una vida plena de família, de treball, de fills, tot en la perspectiva de la meva vida de creença i de fidelitat als meus principis…”.

reus

“Feu d’aquest estiu un espai íntim, profund i solidari”

CR | Dedicar les vacances a "aquell que viu dins nostre". És la proposta del Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional de Reus per aquest estiu. La sessió de diàleg 'Vacances conscients i descans contemplatiu' els va servir per reflexionar sobre la importància del descans durant les vacances. Conviden a fer de l'estiu un espai "íntim, profund i solidari".

Colònies, casals, rutes i campaments mobilitzaran 20.000 infants i joves

(Fundació Pere Tarrés) L'escola ja s'ha acabat i aquest dissabte surt el primer autocar camí de les colònies. Dilluns, més de 500 infants comencen els casals d’estiu a la ciutat de Tarragona i, arreu del territori, dimarts començaran també les colònies i els casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés ha preparat juntament amb els seus centres d’esplai vinculats. Seran més de 20.000 infants i joves que participaran en 400 activitats d'estiu.

Prop de 1.400 infants i joves participaran en les activitats de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) Gairebé 1.400 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai vinculats han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, esquiades i vacances en família. Tot això gràcies al suport d’un equip de 300 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

Les vacances de Benet XVI

(Marta Nin – CR) Dimecres passat, mentre Espanya i Alemanya estaven a punt de disputar la semifinal del mundial de futbol, el papa arribava a Castel Gandolfo per transcórrer-hi les vacances. Segons fonts vaticanes, Benet XVI no va veure el partit de la selecció del seu país, ni va expressar la seva preferència perquè aquesta guanyés, tot i que va demanar que li informessin del resultat.

panoràmica

Veure la fe