Vés al contingut

notícies relacionades

entitats-esglesia-salut-mental

Entitats d’Església denuncien l’impacte de la precarietat laboral en la salut mental

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Unes cinquanta persones s’han concentrat a la plaça de la Catedral de Barcelona per reivindicar que un treball decent no pot perjudicar mai la salut. Convocats per la plataforma Església pel Treball Decent, els concentrats han denunciat la precarietat laboral que pateixen moltes persones treballadores, l’impacte d’aquesta precarietat en la salut mental i l’alt índex de sinistralitat que hi ha en l’actualitat.

Entitats d’Església presenten al Parlament la campanya pel treball decent

(Cristianisme i Justícia/CR) Un sistema de protecció social ben dissenyat, mecanismes per una renda mínima garantida, un sou mínim de 1.000 euros o obrir un debat sobre les possibilitats d’un repartiment més just del treball. Són alguns dels nou punts de millora que proposa la campanya ‘No qualsevol treball, sinó un treball decent’. Aquests dies ha arribat al Parlament de Catalunya de la mà diverses entitats d’església que impulsen la iniciativa.

"Cal garantir el dret a un treball decent"

(Justícia i Pau) Després de temps de reflexió sobre com garantir el dret a un treball decent a la població, Justícia i Pau ha publicat aquest manifest que compta amb l'adhesió del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya.

Crida de Justícia i Pau de Catalunya. "Cal garantir el dret a un treball decent"

Veure la fe