Vés al contingut

notícies relacionades

Lluís Magriñà: “Estimant la gent, la gent canvia”

(Laura Mor –CR) “Quan una cosa la veig clara, hi vaig”. Sense por. Així practica el discerniment el jesuïta Lluís Magriñà: “Quan he de prendre una decisió, no penso si em fa por; sinó que penso si aquella decisió em dona pau o no me'n dona”. Amb aquesta entrevista iniciem 'La Sèrie dels ex' i descobrim aquí un religiós que a la vida ha hagut de prendre moltes decisions que han afectat a tercers.

Forcadell: "La tasca del pare Botam mereix l'agraïment de tot el poble català"

(Glòria Barrete —CR) Persona de diàleg, constructor de pau, defensor de la llibertat, dels drets fonamentals, home pacifista, cercador de la justícia social, amant de la natura, home de fe i compromès amb el seu país. Són moltes les definicions que acompanyen la figura de Joan Botam, el pare Botam, i que s'han pogut escoltar en l'acte de lliurament del premi ICIP 2015 celebrat aquest dimarts al Parlament de Catalunya.

Reconeixement ecumènic per a Benjamí Planes

(David Casals –CR) L'entitat ecumènica Cristians per Terrassa ha reconegut la trajectòria de Benjamí Planes, actual president del Consell Evangèlic de Catalunya, i un dels impulsors de la traducció al català de les Escriptures i d'himnes.

Veure la fe