Vés al contingut

notícies relacionades

20 anys de Concili Tarraconense: l'exercici mai suficient de la sinodalitat

(Simó Gras - El Bon Pastor) Aquest 21 de gener, festa de sant Fructuós, s’esdevenen els 20 anys de la solemne inauguració del Concili Provincial Tarraconense de 1995. Amb motiu d’aquesta efemèride, crec que fóra desitjable que a totes les Esglésies catalanes se’ns desvetllés un desig d’aggiornamento del que va suposar aquell esdeveniment eclesial.

El Seminari de Barcelona guanya la Copa de Sant Josep

(CR) No és la Champions, ni la Lliga, però l’equip de fútbol del Seminari de Barcelona ha guanyat aquest any la Copa Sant Josep. És el tradicional torneig de fútbol que cada any es juga entre els seminaris de Catalunya. Forma part de la trobada que es fa concidint amb la Festa de Sant Josep entre els seminaristes dels seminaris de Barcelona, de Terrassa i de l’Interdiocesà de Catalunya, per celebrar el Dia del Seminari.

Portes obertes als seminaris

(CR) Aquest cap de setmana se celebra el Dia del Seminari, coincidint amb la festivitat de Sant Josep. Per aquest jornada alguns seminaris han organitzat actes de portes obertes. Aquest divendres es farà a partir de les nou de la nit a Girona.

Veure la fe