Vés al contingut

notícies relacionades

Almacelles obre la botiga de roba social 'La Papallona'

(Sant Joan de Déu) Després de molts mesos de treball i esforç, al Centre Assistencial Sant Joan de Déu d'Almacelles, a Lleida, ha inaugurat la botiga 'La Papallona'. Aquest projecte sorgeix com a resposta per millorar l'actual organització que es realitza des del servei de rober del centre pel que fa a la roba, calçat i complements de segona mà que empreses i particulars donen a la institució i també per millorar la qualitat de vida de les persones amb pocs recursos que resideixen al centre.

Convocat l'onzè premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) Nova edició del premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis convocat per membres de Cristianisme i Justícia, Justícia i Pau, Fundació per la Pau, Fundació Cultura de Pau, la Facultat de Comunicació de la URL, Foc Nou i El Ciervo, i que promo

Laudato si', des de la militància dels educadors ambientals

(Pere Vives) La segona encíclica signada pel papa Francesc adreçada a totes les persones que habiten la terra i al concepte de la casa de tots, gira al voltant de l’ecologia, entesa en un sentit ampli i no estricte de la paraula. Aquesta barreja d’ecologia, fe i espiritualitat que fa el Sant Pare, no estarà exempta de moltes interpretacions i donarà ben segur de què parlar, però si en el conjunt suma per al bé comú i per a la millora i conservació del medi ambient, benvinguda sigui.

Josep M. Hortet Gausachs i Punt de Referència, premis Església Plural

(Església Plural) El proper dimarts al vespre l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna acollirà lloc el lliurament de premis Església Plural en el marc de la Diada per la Pluralitat que organitza anualment aquesta entitat. Enguany els membres del jurat han reconegut la trajectòria personal de mossèn Josep M. Hortet Gausachs i el projecte d'acció social de l'associació Punt de Referència.

recull de notícies

Veure la fe