Vés al contingut

notícies relacionades

La Nau Bostik de Barcelona acull la sensibilitat artística de les escoles FEDAC

(Roger Vilaclara -CR) "Volem que l'art sigui una manera d'aprendre". Aquest és l'objectiu que persegueixen les escoles FEDAC amb el seu projecte '+Art a les escoles', un seguit d'activitats artístiques a la Nau Bostik de Barcelona durant el mes de març. L'esdeveniment culmina amb el treball que els centres FEDAC han fet els darrers mesos i que lliga amb una iniciativa més àmplia per fer “que l’art entri a les escoles com a eix vertebrador”. 

Siro López: "Prou de construir escoles com una caixa tancada"

(Eloi Aran/CR) Son molts els interrogants sobre arquitectura escolar que generen els nous projectes pedagògics de diferents institucions de l’ensenyament. Responent a aquestes incerteses sobre com acompanyar i encertar en el disseny dels àmbits educatius, la Fundació Edelvives, dins del seu programa “Espais amb sentit”, ha presentat aquest dimecres a Barcelona el llibre “Esencia. Diseño de espacios educativos”, de l’artista multidisciplinar Siro López.

La Fedac comença el curs preparada per al futur

(Glòria Barrete/Jordi Llisterri –CR) Innovació educativa no és només tirar envans de les aules o penjar pissarres digitals. Això ho tenen ben clar els diversos col·lectius d'escoles cristianes que estan apostant per la innovació educativa. Entre elles aquest inici de curs destaca la Fedac, els centres escolars de les Dominiques de l'Anunciata del Pare Coll i una de les principals xarxes de l'escola cristiana a Catalunya.

Fedac, un congrés de piulades amb passió #avuixdemà

(CR) L'entusiasme que es va viure en el Congrés de la Fedac a l'Auditori de Barcelona també es va poder veure a les xarxes socials. Els qui hi eren i els qui no hi eren van poder seguir-lo en directe a través del canal #avuixdema amb piulades al Twitter de desenes d'assistents.

panoràmica

Veure la fe