Vés al contingut

notícies relacionades

visites-teatralitzades-seu-manresa

La Seu de Manresa oferirà visites teatralitzades durant la Fira de l’Aixada

LA SEU DE MANRESA | La Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa torna a apostar per una de les seves propostes estrella: les visites teatralitzades de la Fira de l’Aixada. El guia d’aquesta activitat serà el mateix Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens per les 70 escales que condueixen des del claustre fins a la primera coberta.

manresa-frontal-florenti-1

El frontal florentí torna a lluir a La Seu de Manresa

ACN | El frontal florentí de la Seu de Manresa ja es pot tornar a veure a la Basílica de Santa Maria. Després de gairebé un any immers en un intens procés de restauració, el brodat ara resta als peus de la capella de la Mare de Déu de Lourdes.

Concert de l'Orfeó Manresà per la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya'

(La Seu de Manresa) En el marc de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, i de la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya', l'Orfeó Manresà oferirà el concert 'Pleniluni de novembre. L'Orfeó canta Toldrà'. L'acte serà divendres 26 de novembre a les 20:30 h a la nau central de la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa i té l'objectiu de continuar amb la recaptació de fons per restaurar l'orgue de Manresa, que és al taller Carlos M.

Veure la fe