Vés al contingut

notícies relacionades

"No podem anar de pesca quan oferim l'evangeli"

(Laura Mor –CR) La delegació d'Apostolat Seglar de la diòcesi de Barcelona incorpora algunes novetats al proper curs de primer anunci. En la quarta edició proposada, s'adreça de manera explícita a mestres i professors d'escoles cristianes, així com també a pares i mares vinculats a la seva comunitat educativa. Aquest dissabte tindrà lloc la primera sessió.

Ioga solidari per al Casal Claret de Vic

(Casal Claret) El proper divendres dia 11 Osonaioga comença les sessions quinzenals de ioga solidari per col·laborar amb l'Associació Casal Claret de Vic.

26 laics es formen a Pineda de Mar per dirigir la missa dominical

(Bisbat de Girona) El bisbe de Girona Francesc Pardo va dirigir aquest dilluns a Pineda de Mar la darrera de les cinc sessions de formació per a laics que dirigeixen la celebració dominical en absència de prevere o s'hi preparen. Les sessions s'han fet als locals de la parròquia de Santa Maria i han estat organitzades per aquesta parròquia i l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona.

Tortosa aplegarà prop de 400 persones en el congrés internacional teresià

(Família Teresiana) Des d'aquest divendres i fins diumenge prop de quatre-centes persones de grups diferents es reuniran a Tortosa en el congrés internacional sobre Santa Teresa de Jesús i Sant Enric d'Ossò. La convocatòria se celebra en motiu del V centenari del naixement de Teresa de Jesús i pretén ser un fòrum de reflexió sobre el mode de viure l'espiritualitat de la família teresiana en el món actual.

Veure la fe