Vés al contingut

notícies relacionades

Meditació, música, poesia i més, a Santa Cecília de Montserrat

(Abadia de Montserrat) L’Institut Art i Espiritualitat Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat, fundat pel Museu de Montserrat amb l’objectiu de dinamitzar l’Espai d’Art Sean Scully tot proposant activitats –sessions de meditació silenciosa, conferències, audicions musicals, concerts, lectures o recitals de poesia– dedicades a divulgar els vincles entre l’art i l’espiritualitat, ja té l’agenda tancada fins desembre de 2015.

Montserrat, nou centre de transcendència contemporània

(Jordi Llisterri -CR) "Això té una importància a nivell mundial que ara no veiem". Així ho explicava el galerista Carles Taché als primers visitants de l'Espai d'Art Sean Scully que aquest dimarts s'ha inaugurat en el remodelat Monestir de Santa Cecilia de Montserrat.

La restauració del Monestir de Santa Cecília avança segons calendari

(Abadia de Montserrat) A finals d’any han d’estar enllestides les obres de la recuperació arquitectònica del conjunt del Monestir de Santa Cecília. Segons han comprovat aquest dimecres el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el majordom-administrador de Montserrat, el pare Manel Gasch, els treballs segueixen el calendari previst.

panoràmica

Veure la fe