Vés al contingut

notícies relacionades

restauracio-absis-tarrega-03

Tàrrega acaba la restauració de l'absis de Santa Maria de l'Alba

BISBAT DE SOLSONA | La parròquia de Santa Maria de l'Alba de Tàrrega continua amb els passos del Pla Director per la preservació del temple. Ara, amb la finalització de les obres de restauració de la coberta de l'absis. Un teulat que necessitava unes obres d'urgència donat el mal estat de conservació pel pas del temps.

tarrega-1

Tàrrega commemora els 350 anys de la primera pedra de Santa Maria de l'Alba

Bisbat de Solsona | La comunitat parroquial de Tàrrega ha commemorat la col·locació i benedicció de la primera pedra de l'església parroquial de Santa Maria de l'Alba de Tàrrega. La celebració que ha tingut lloc aquest 31 de juliol l'ha organitzat la  Comissió del Patrimoni de la mateixa parròquia.

pergami

Acaba la restauració del pergamí amb el traçat original de Santa Maria de l'Alba de Tàrrega

Bisbat de Solsona | La sala de l‘Edifici Parroquial de Tàrrega ha acollit l'acte de recepció de la restauració de l'antic pergamí que conté el traçat original del temple de Santa Maria de l'Alba fet per fra Josep de la Concepció. Sota aquest traçat, el 1672, es van iniciar les obres de construcció de l'actual temple barroc classicista de la capital de l'Urgell.

Tàrrega inaugura les pintures de Josep Minguell, un somni per compartir

(Goretti Pomé –CR/Tàrrega) El bisbe de Solsona, Francesc Conesa, ha beneït aquest dissabte les pintures murals de Josep Minguell a l’Església Santa Maria de l’Alba de Tàrrega. Un acte emotiu en tots els sentits, sobretot per ser un punt de trobada entre cultura i fe. L'autor ha parlat de l'obra com “un somni fet realitat”, després de 17 anys d'haver iniciat aquestes pintures.

Veure la fe