Vés al contingut

notícies relacionades

hospital-trobada-campanya-2022

Hospitals de Campanya del món es troben a la parròquia de Santa Anna de Barcelona

VICTÒRIA MOLINS –CR | La parròquia de Santa Anna - Hospital de Campanya de Barcelona acull aquesta setmana la trobada internacional d'esglésies Hospital de Campanya. Al llarg de tota la setmana s'organitzen xerrades, taules rodones, i sessions de treball sobre el treball de les parròquies amb persones en situació de pobresa. Entre els actes, hi tindrà lloc aquest dijous la tercera edició de la Tribuna Joan Carrera amb l'arquebisbe de Lima, Carlos Castillo. 

El que ens ha deixat Sant Óscar Romero

(Jordi Llisterri-CR) Barcelona ha celebrat la canonització del bisbe Óscar Romero a l’Església de Santa Anna, temple que acull també unes relíquies del sant proclamant aquest 14 d’octubre. La celebració va ser una mirada al que aporta avui la vida de Romero amb els testimonis d’Arcadi Oliveras, de Justícia i Pau, i de Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

La beatificació d’Óscar Romero es podrà seguir en directe des de Santa Anna

(CR/Signis) La parròquia de Santa Anna de Barcelona instal·larà dissabte una pantalla a la Sala Capitular per seguir en directe la beatificació d’Óscar Romero. És una de les activitats amb què aquests dies l’església catalana seguirà la proclamació del nou beat i recordarà el valor del seu llegat.

panoràmica

Veure la fe