Vés al contingut

notícies relacionades

La Festa de Sant Roc d’Arenys de Mar, Festa Patrimonial d’Interès Nacional

(Generalitat de Catalunya) El Govern de la Generalitat ha declarat la Festa de Sant Roc d’Arenys de Mar Festa Patrimonial d’Interès Nacional en el Consell Executiu d'aquest dimarts. La mesura vol preservar una manifestació de cultura popular molt arrelada en el seu territori. La Festa de Sant Roc d’Arenys de Mar, tot i no ser una manifestació especialment multitudinària, és una de les que actualment té més popularitat i seguiment.

Sant Roc de Montpellier, advocat contra la pesta

(Valentí Serra –Caputxins) Diumenge 16 d'agost se celebra la festa de Sant Roc. Sant Roc nasqué a la població de Montpeller l’any 1295. A la mort dels seus pares, i després d’un procés de conversió, optà per radicalitzar la vida cristiana. Posà a la venda tots els seus béns i ho repartí als pobres, i demanà d’ingressar al terç orde franciscà.

“L'esplai Chanut encarna el que hauria de ser una comunitat cristiana”

LAURA MOR –CR, VILADRAU/BADALONA | “Som com som perquè hem estat al Chanut”. Judit Vilaclara, responsable de l'esplai Lluís M. Chanut, té clar que el pas pel centre ha marcat totes les generacions de voluntaris que s'hi han implicat. Enguany celebren 35 anys de la peculiar trajectòria d'aquest esplai, predisposat a la itinerància des d'una clara opció per als col·lectius més desafavorits.

Veure la fe