Vés al contingut

notícies relacionades

Aitona dona un impuls al turisme religiós a través dels seus sants

(Bisbat de Lleida) Un nova i ambiciosa iniciativa turística pionera a les Terres de Lleida que neix amb la vocació d’esdevenir un innovador eix de projecció internacional de la vila que uneixi paisatge, història i tradició i posi en valor el patrimoni vinculat a una tradició d’espiritualitat i devoció d’arrels profundes al municipi: ‘Aitona, bressol de Sants’.L’Ajuntament d’Aitona fa un pas més cap

Un llibre recull quinze rutes al voltant de la casa de colònies de La Ruca al Moianès

(Fundació Pere Tarrés) L’excursionisme és una activitat de lleure amb múltiples possibilitats educatives. Així ho entén la Fundació Pere Tarrés que ha impulsat la publicació del llibre 'Caminant per racons del Moianès'. Es tracta de 15 rutes que prenen com a referència la casa de colònies de la Ruca, i que permeten descobrir els racons més bells de la comarca del Moianès.

La forma de turisme més antiga

(David Casals i Vila –CR) El pelegrinatge, el viatge religiós, és la forma de turisme més antiga, es troba en pràcticament totes les religions, i la darrera edició del calendari interreligiós que ha editat l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós recorre algunes de les destinacions més emblemàtiques, que repassem a continuació.

Hinduisme: set ciutats santes

Catalonia Sacra es desplega també a Tortosa

(CR/Catalonia Sacra) El proper divendres tindrà lloc l'acte de presentació pública a la diòcesis de Tortosa de Dertosa Sacra, nom que pren al bisbat de Tortosa el projecte Catalonia Sacra, una iniciativa de dinamització cultural i turística del patrimoni artístic dels bisbats amb seu a Catalunya. L'acte, que tindrà lloc a la capella de la Santa Cinta de la catedral de Santa Maria de Tortosa, estarà presidit per Enrique Benavent, bisbe de Tortosa.

Tres rutes per commemorar els 130 anys de Gaudí com a arquitecte de la Sagrada Família

(Sagrada Família) Per celebrar el 130è aniversari de Gaudí com a arquitecte de la Sagrada Família, la Basílica ha creat un desplegable on es proposen tres rutes que permetran una aproximació a la vida i l’obra de l’arquitecte. La primera ruta convida a seguir les passes de Gaudí, el camí que feia diàriament des de de la seva residència del Park Güell, el segon porta a conèixer els domicilis de Barcelona on va viure, i el tercer transcorre per les seves obres més destacades.

Veure la fe