Vés al contingut

notícies relacionades

El relat de Nadal, paradigma de resiliència

(Abat Oliba CEU) Si la Bíblia és el llibre més llegit de la història, el relat del naixement de Jesucrist és, probablement, una de les històries més conegudes del món. Per tant, és interessant pensar en el Nadal com a relat, i analitzar els valors que, en la seva condició de narració, és capaç de transmetre als que ho llegeixen o escolten.  

Els mestres es formen per portar la resiliència a les aules

(Universitat Abat Oliba CEU) El curs ‘Créixer des de l'adversitat: aproximació a la resiliència a l'escola’s'ha començat a impartir aquesta setmana a la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU). Es tracta d'una formació destinada a dotar a educadors i docents dels conceptes i recursos necessaris perquè puguin fomentar la resiliència en l'àmbit dels seus respectius centres. En aquesta primera edició del curs estan participant vint-i-dos centres, escoles i col·legis, de Catalunya i de la resta d'Espanya.

Lucía Caram: “La clau de l'educació no és ensenyar sinó despertar”

(Laura Mor – CR) “Som aquí per conspirar” ha anunciat la monja dominica sor Lucía Caram en el marc de la II Jornada Pedagògica Invulnerables, celebrada aquest dijous al CaixaFòrum de Barcelona. Amb el títol 'Descobridors de talents, sembradors d'oportunitats', l'acte ha aplegat dues-centes persones vinculades al món de l'educació.

“La resiliència és un procés que es construeix amb els altres”

(FCFS) Filles de la Caritat Fundació Social ha organitzat la cinquena trobada de voluntariat sota el lema 'Batega amb els cinc sentits'. En total, s’hi han aplegat més de 200 persones –professionals, amics i voluntaris– de diferents serveis que fan tasques de voluntariat a l’obra social amb presència de la Companyia de les Filles de la Caritat. Aquest ha estat un dia per agrair la tasca de tots els voluntaris que fan possible que els projectes continuïn endavant.

panoràmica

Veure la fe