notícies relacionades

Els “nevaditos”, de Vallvidrera a la Boqueria

(Ramon Bassas –CR) «Es tracta de productes de molt bona qualitat, quasi casolans, i molt difícils de trobar als canals...

Vi de missa català al Vaticà

(Ramon Bassas –CR) No són els únics, i menys a Catalunya, però sí els més antics i segurament dels primers productors...

Mà de monja amb la xocolata

(Ramon Bassas –CR) Diuen que de la necessitat se’n fa virtut. A mitjan dels 90, arran d’unes dificultats econòmiques al...

De Barcelona al Caelum

(Ramon Bassas - CR) «La meva amiga Gemma Arruga i jo, que ens dedicàvem a coses molt diferents que aquesta, vam...

El sabor jueu, els porros farcits

(Ramon Bassas - CR)  Un recepcionista d’un hotel de Jerusalem, a l’hora de recomanar un restaurant a Pepe Carvalho...

El cuscús dels divendres

(Ramon Bassas - CR) A la Mouna Mechaal vostès ja la coneixen. A l’últim Ramadà ens va explicar la seva experiència a...

Al camí del Rocío

(Ramon Bassas - CR) La M. Carmen Soldán és nascuda a Catalunya, la seva àvia era valenciana, tota la vida havia estat...

El nostre mató de cada dia, a Montserrat

(Ramon Bassas - CR) Cada dia de l’any, repeteixo, cada dia de l’any, hi ha parada de mató a Montserrat. Des de l’edat...

recull de notícies

panoràmica

propostes

monogràfics

MONOGRÀFIC