notícies relacionades
Els “nevaditos”, de Vallvidrera a la Boqueria (Ramon Bassas –CR) «Es tracta de productes de molt bona qualitat, quasi casolans, i molt difícils de trobar als canals... |
Vi de missa català al Vaticà (Ramon Bassas –CR) No són els únics, i menys a Catalunya, però sí els més antics i segurament dels primers productors... |
Mà de monja amb la xocolata (Ramon Bassas –CR) Diuen que de la necessitat se’n fa virtut. A mitjan dels 90, arran d’unes dificultats econòmiques al... |
De Barcelona al Caelum (Ramon Bassas - CR) «La meva amiga Gemma Arruga i jo, que ens dedicàvem a coses molt diferents que aquesta, vam... |
El sabor jueu, els porros farcits (Ramon Bassas - CR) Un recepcionista d’un hotel de Jerusalem, a l’hora de recomanar un restaurant a Pepe Carvalho... |
El cuscús dels divendres (Ramon Bassas - CR) A la Mouna Mechaal vostès ja la coneixen. A l’últim Ramadà ens va explicar la seva experiència a... |
Al camí del Rocío (Ramon Bassas - CR) La M. Carmen Soldán és nascuda a Catalunya, la seva àvia era valenciana, tota la vida havia estat... |
El nostre mató de cada dia, a Montserrat (Ramon Bassas - CR) Cada dia de l’any, repeteixo, cada dia de l’any, hi ha parada de mató a Montserrat. Des de l’edat... |
- 1 de 3
- ›
recull de notícies
panoràmica
propostes
monogràfics
![]() MONOGRÀFIC |